semua Kategori

Pameran Aplikasi Plastik Biodegradasi Antarabangsa 2023 Tahun

Masa: 2023-07-08 Hits: 48

Sebagai pengeluar produk biodegradasi terkemuka di China, Zhejiang Lvhe Ecological Technology mengeluarkan pinggan mangkuk dan bahan mentah biodegradasi yang baru dibangunkan dalam pameran itu.

11

Dengan bimbingan teknologi China Biology Degrade Material Committe, Syarikat kami telah mengkhususkan diri dalam bahan bio-asas, pinggan mangkuk biodegradasi, R&D produk terbiodegradasi rantaian penuh,Pengilangan selama 20 tahun di China. Kebanyakan pelanggan kami dari Eropah, Amerika Syarikat, Jepun, Korea telah menjual produk terbiodegradasi kami di Pasar Raya, seperti Walmart, Carriefour, Auchan, Sasaran, dan lain-lain. Dengan penyebaran saluran platform B2C dalam talian yang pesat, ramai pelanggan telah memilih penjual semula dalam talian perniagaan di Amazon,Shopify,Target,Facebook Shop.Kilang kami telah membangunkan perkhidmatan penyesuaian pesanan kecil khusus untuk mereka.

22

Melalui pameran sepanjang hari di Ningbo, gerai kami telah menerima ratusan ribu petikan sampel, Terima kasih kepada pemegang Pameran Biologi Dalaman Ningbo, Kebanyakan pelanggan kami sangat berpuas hati dengan produk dan perkhidmatan kami, Semoga semua rakan dan rakan kongsi perniagaan kami mendapat keuntungan pesanan yang bijak di seluruh dunia.